VALOKUVAAMISESTA

Kuvassa on tärkeää kuvattavan ilme ja olemus, sekä tunnelma joka kuvasta välittyy. Kuvankäsittelyn myötä meillä on enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa lopputulokseen. Tärkentä on kuitenkin muisto, joka kuvaan sisältyy, kuva on tarina.

Kuvaushinnasto 2020.

Kuvausaikavaraukset ja tilaukset numerosta 0400 736 355.
sähköposti tilaukset
(@)taikahetki.fi


Odotusajan kuvaus 120€
Odotusaika on ehdottomasti ikuistamisen arvoinen. Kuvissa pääset palaamaan vuosien päästä odotuksen tunnelmaan. Hyvä aika kuvata odotusajan kuvia on 7-8 kuukauden kohdalla. Kuvissa voi olla mukana myös molemmat vanhemmat. Kuvauksen hintaan sisältyy n.15 koevedosta ja yksi 12x15cm kuva pohjukkeessa ja yksi 20x25cm kuva.

Vastasyntyneen kuvaus kotona 120€
Lapsen ensimmäiset päivät ovat ainutlaatuisia, mutta niin nopeasti ohi kiitäviä. Paras aika vastasyntyneen kuvaukselle on ensimmäisten viikkojen aikana, jolloin lapsi nukkuu paljon ja käpertyy vielä sikiöasentoon. Kuvista välittyy elämän ensihetkien tunnelma. Kuvauksen hintaan sisältyy n.12 koevedosta ja 1x20x25 kuva.

Lapsikuvaus 130€
Pieni lapsi kasvaa ja kehittyy nopeasti, siksi jokainen hetki ja ikävaihe on hienoa tallentaa kuvamuistoksi. Kuvaukseen varataan reilusti aikaa, joten välillä on mahdollista vaihtaa vaatteita. Kuvaukseen voitte ottaa mukaan omia tärkeitä leluja tai muuta rekvisiittaa. Kuvauksen hintaan sisältyy n.40 koevedosta ja kaksi 12x15cm kokoista kuvaa pohjukkeissa ja yksi 20x25cm kuva.

Mikäli kuvaamme saman kuvauksen yhteydessä otoksia sisaruksista tai perhekuvia, niin kuvauksen hintaan lisätään +40€. Lisähintaan sisältyy 10 koevedosta ja yksi 12x15 kuva pohjukkeessa.

Rippikuvaus miljöössä 130€
Konfirmaatio on askel kohti aikuisuutta, hieno hetki liittää kuvana muistojen helminauhaan.
Kuvauksen hintaan sisältyy n.25 koevedosta, 10 kpl kiitoskortteja ja kaksi 12x15cm kuvaa pohjukkeessa.

Valmistujaiskuvaus 130 €
Leipuri, ylioppilas...jokainen on tehnyt töitä tavoitteensa saavuttamiseksi ja siksi on aika juhlia ja muistaa läheisiä kuvalla. Kuvauksen hintaan sisältyy n.25 kpl koevedosta, 10 kpl kiitoskortteja ja kaksi 12x15cm kuvaa pohjukkeessa.

Muotokuvaus 130€
Millaisen viestin haluat kertoa kuvalla itsestäsi? Tyylikäs, persoonallinen vai jotain muuta? Muotokuva on hieno lahja itsellesi tai vaikkapa muisto tuleville sukupolville. Kuvauksen hintaan sisältyy n.20 koevedosta ja kaksi 12x15cm kuvaa pohjukkeessa.


Lemmikkikuvaus 120€

Lemmikki on rakas ja tärkeä perheenjäsen, kuvaamisen arvoinen.
Kuvauksen hintaan sisältyy n.12 koevedosta ja yksi 24x30cm kuva canvastauluna.


Kihlajaiskuvaus 130€
"Me ollaan yhdessä." Kihlajaiskuva voi olla virallinen kuva tai taianomainen otos tärkeästä hetkestä. Kuvauksen hintaan sisältyy n.15 koevedosta ja yksi 12x15cm kuva pohjukkeessa ja yksi 20x25cm kuva.


Hääkuvaus miljöössä 290 €
Ainutlaatuinen kuva teistä haluamassanne paikassa? Onnistuu! Kuvauspaikasta sovitaan etukäteen ja tarvittaessa kuvaajamme tulee käymään siellä etukäteen kanssanne.
Kuvauksen hintaan sisältyy n.40 koevedosta, kaksi kappaletta 15x20cm kokoisia kuvia pohjukkeissa ja 10 kpl kiitoskortteja. Nurmijärvellä, Hämeelinnassa ja Hattulassa emme veloite matkakuluja. Muualla kilometrikorvaus on 1,2€/km.


Hääkuvaus ja vihkitilaisuuden kuvaaminen 490 €
Katseita kestävät kuvat teistä sekä vihkitilaisuuden ikuistaminen. Kuvauksen hintaan sisältyy vihkitilaisuuden kuvat (n. 80 - 100 kpl) cd:llä/tikulla, sekä n.40 koevedosta, kaksi kappaletta 15x20cm kokoisia kuvia pohjukkeissa ja 10 kpl kiitoskortteja.


Vihkitilaisuuden, potrettien ja juhlien kuvaus (max. 5h) 1200 €
Haluatko keskittyä vain nauttimaan juhlapäivästäsi ja olla huolehtimatta kuvista? Anna ammattilaisen hoitaa juhlan ikuistaminen. Kuvauksen hintaan sisältyy 20-sivuinen kuvakirja, johon koostamme päivän parhaat kuvat, vihkitilaisuuden ja juhlien kuvat cd:llä/tikulla, sekä n.40 koevedosta, kaksi kappaletta 15x20 cm kokoisia kuvia pohjukkeissa ja 10 kpl kiitoskortteja.

Huomenlahjakuvaus/ Boudoir kuvaus 120€
Kauniit ja sensuellit kuvat morsiamesta lahjaksi sulhaselle. Kuvaus voidaan tehdä esim. samana päivänä kun on koemeikkaus.
Hinta sisältää n.30 koevedosta ja 1kpl 20x25cm kuvan.


Perhekuvaus 130 €
Jokainen perhe on erilainen, siksi jokaisesta perheestä kuvataan yksilölliset kuvat. Perhekuvan voimme kuvata kotonanne tai muutoin teille tärkeässä paikassa. Kuvauksen hintaan sisältyy 12 koevedosta ja kaksi 12x15cm kuvaa pohjukkeessa.

Siunaustilaisuuden kuvaus 190€
Siunaus kuvataan kunnioittavasti ja eleettömästi, itse tilaisuutta häiritsemättä. Hintaan sisältyy siunaustilaisuuden kuvaus ja kukkien laskeminen haudalle. Toivomuksestanne voimme kuvata ryhmäkuvan omaisista. Kuvauksen hintaan sisältyy tulostusvalmiit kuvatiedostot cd-levyllä. Muistotilaisuuden kuvauksesta veloitamme erikseen tuntiveloituksen. Mikäli haluatte kuvat myös paperikuvina, niin 10x15 paperikuvien hinta on 0,80€/kpl.

Meiltä voitte myös tilata tyylikkään muistokirjan tilaisuuden kuvista. Kirjaan mahtuu n.60 kuvaa, kirjan hinta kuvineen on 160€.

Muut KUVAUKSET

Yritysten henkilökuvakuvaukset
Meillä on vankka kokemus henkilökuntakuvauksista, olemme kuvanneet mm. ministeriön henkilökunnan. Kuvaus voidaan tehdä studiossa tai yrityksenne tiloissa, pyydä tarjous.
Ryhmäkuvaukset

Meillä on kokemusta yli 150 henkilö ryhmien kuvauksista, pyydä tarjous.

Vanhat kuvat
Vanhojen kuvien retusointi ja uudelleen tulostus kuuluu myös osaamiseemme.

Kuvatiedostot ja negatiivit ovat kuvaamon omaisuutta. Pyrimme säilyttämään tiedostot 5 vuoden ajan, mutta pyydämme tilaamaan kuvat pian kuvauksen jälkeen.

Kuvatiedostot arkistoidaan ja varmuuskopioidaan, mutta koska tiedostot ovat sähköisessä muodossa ja 100% säilyvyyttä emme voi taata.